Látványtervezés

 Kezdőlap / Szolgáltatásaink / Látványtervezés

Gondolatokat, ötleteket lerajzolni, főleg 3D-ben, nemcsak hogy jól néz ki, de véleményünk szerint elengedhetetlenül fontos a leendő ügyfelekkel való kommunikációban és a gyártás folyamatában egyaránt.


Pixelfal látványterv


  Több info

Smart Kamion


  Több info

Bueno Gusto


  Több info
A kapcsolatfelvételt követően, elképzelései alapján a megbeszélt igényeit szem előtt tartva elkészítjük az adott rendezvény, összejövetel, konferencia, stand vagy egyedi bútor háromdimenziós látványtervét.

A látványtervezés nem helyettesíti és nem egyenlő a klasszikus értelembe vett tervezéssel.
A leendő berendezések, kiállítások és installációk sokkal profibban és zökkenőmentesebben kerülnek gyártásba, ha készül igazi tervdokumentáció is.
Arra törekszünk, hogy tervdokumentáció legyen a lehető legtöbb munkánk alapja.
A látványtervezés egy jó kísérletezési lehetőség is. Színekkel, formákkal játszva sokszor a legvalószínűtlenebb párosításokból jön ki a legjobb eredmény.
Az Ezüst Kaméleon a legkorszerűbb eszközöket alkalmazza munkái közben.

Vegye föl velünk a kapcsolatot és mi megtervezzük és kivitelezzük a következő rendezvényét.

Rólunk

Munkáink nagyon összetettek. Sok szakma gondos munkájának eredménye, amelyekkel büszkélkedhetünk.A különböző szakterületeken szerzett tapasztalatok és ismeretek nagy hasznunkra vannak jövőbeni munkáink megtervezésekor. Munkáinkban fontos szerepet játszik az újrahasznosíthatóság, többszöri felhasználhatóság.


Olvass még

Prezi