Rendezvénydíszlet

 Kezdőlap / Szolgáltatásaink / Rendezvénydíszlet

Álmodja meg rendezvényét, konferenciáit, termékbemutatóit, marketing megjelenését, VIP-partiját és mi megvalósítjuk önnek!
Egyedi dekorációs elemek tervezése és kivitelezése mellett, a meglévő készletünkkel állunk rendelkezésére.


Rendezvénydíszlet

ezüst kaméleon
  Nagyobb Kép

Rendezvénydíszlet

ezüst kaméleon
  Nagyobb Kép

Rendezvénydíszlet

ezüst kaméleon
  Nagyobb Kép
Eddigi munkáink során sok érdekes és egyedi elképzelést valósítottunk meg.
Ha az elképzelés már megvan, mi elkészítjük önnek a 3D-s látványtervet, ezzel megkönnyítve a végleges kialakítás elérését.
A rendezvény dekorációja, stílusa, hangulata, az összhatás nem feltétlenül pénz, inkább ötletfüggő. Kétségtelen, hogy a pénz befolyásolja a lehetőségeket, azonban egy jó ötlet kompenzálja azt.
Törekedni kell arra, hogy az esemény ne csak különleges legyen, hanem tükrözze a cég arculatát is, mert csak így alakulhat ki kellemes asszociáció az esemény és a cég között!
Végig kell gondolni, milyen hangulatot akarunk elérni, mit sugalljunk a dekorációval! Fontos például már a fogadótér kialakítása is, ugyanis itt alakul ki az első benyomás, és az hogy mit tapasztalnak, látnak, befolyásolja vendégeink hangulatát.

A gömbsátraklól bővebben a domzelt.hu-n olvashat

Az Ezüst Kaméleon a legkorszerűbb eszközöket alkalmazza munkái közben.

Vegye föl velünk a kapcsolatot és mi megtervezzük és kivitelezzük a következő rendezvényét.

Rólunk

Munkáink nagyon összetettek. Sok szakma gondos munkájának eredménye, amelyekkel büszkélkedhetünk.A különböző szakterületeken szerzett tapasztalatok és ismeretek nagy hasznunkra vannak jövőbeni munkáink megtervezésekor. Munkáinkban fontos szerepet játszik az újrahasznosíthatóság, többszöri felhasználhatóság.


Olvass még

Prezi