Rendezvénytechnika

 Kezdőlap / Szolgáltatásaink / Rendezvénytechnika

Cégünk, megrendelőink igénye szerint, kiszolgál konferenciákat, meetingeket, sajtótájékoztatókat, egyéb rendezvényeket. Múltbéli munkáink során építettünk divatbemutatókat, és részt vettünk már zeneifesztivál megjelenés munkálataiban is.


Felfújható térdekoráció

felfújható térdekoráció
  Több info

Rendezvény helyszín

gömbsátor
  Nagyobb kép

Aktivitás

horgászshow
  Több info
Szinpadtechnika és színpadfedés: kölcsönzés, színpad, színpadfedés és alumínium rendszerek melyekből tartószerkezetek és dekor elemek szintén felépíthetők.Megfelelő technikai háttér nélkül a mai világban elképzelhetetlen a versenyképesség.
A jelenlegi rendezvénytechnikai piacon hatalmas a kínálat. Tapasztalt szakember tudja igazából kiválasztani a megfelelő eszközöket.
Ebben igyekszünk leendő megrendelőink segítségére sietni.
Ár-érték arányokat, piaci lehetőségeket figyelembe véve kínálunk komplex csomagokat, legyen az akár, sajtótájékoztató, konferencia, rendezvény, fesztivál, divatbemutató, esküvő vagy akár céges megaparti. Ha elsők, ha divatteremtők szeretnénk lenni mindig újat, lehetőség szerint soha nem voltat kell kitalálni.Folyamatosan a nemzetközi világban megjelenő legújabb technikai eszközöket keressük.

A rendezvénytechnikai szolgáltatásainkrol bővebben a stagepro.hu-n olvashat

Az Ezüst Kaméleon a legkorszerűbb eszközöket alkalmazza munkái közben.

Vegye föl velünk a kapcsolatot és mi megtervezzük és kivitelezzük a következő rendezvényét.

Rólunk

Munkáink nagyon összetettek. Sok szakma gondos munkájának eredménye, amelyekkel büszkélkedhetünk.A különböző szakterületeken szerzett tapasztalatok és ismeretek nagy hasznunkra vannak jövőbeni munkáink megtervezésekor. Munkáinkban fontos szerepet játszik az újrahasznosíthatóság, többszöri felhasználhatóság.


Olvass még

Prezi