Rólunk


Az Ezüst Kaméleon Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cégünk 2001-ben alakult. Mára nagy szakmai tapasztalattal rendelkező csapattá váltunk. Azt tapasztaljuk, hogy megrendelőink kívánságait sokkal hatékonyabban tudjuk kezelni, ha az esemény technikai munkáit teljes mértékben felölelve, egy kézből irányítjuk, gyártjuk és végezzük.
Munkáink nagyon összetettek. Sok szakma gondos munkájának eredménye, amelyekkel büszkélkedhetünk. A különböző szakterületeken szerzett tapasztalatok és ismeretek nagy hasznunkra vannak jövőbeni munkáink megtervezésekor. Munkáinkban fontos szerepet játszik az újrahasznosíthatóság, többszöri felhasználhatóság. Előszeretettel gondolkozunk modul építőrendszerekben.
Nagyon fontos számunkra az általunk készített munkák hangulata, amelyre mindig is nagy figyelmet fordítottunk, fordítunk.
A hangulat szerencsére nem feltétlenül pénzfüggő. Alapvető cél hogy az előre meghatározott mondanivaló mindig átjöjjön mind a megrendelőinknek, mind az ő ügyfeleinek. E nélkül nincs siker.
Nagyon fontos, hogy mi az elégedett ügyfélben hiszünk. Az elégedett ügyfél az, aki hírünket továbbviszi új, leendő ügyfelekhez. Így tehetünk szert további munkákra, ez a mi filozófiánk.
Nagy hangsúlyt fektetünk a tervezésre és a biztonságra.
A tervezés olyan szerves része az előkészítő munkának, amely révén sokkal könnyebben és egyértelműbben tudunk mind a megrendelőinkkel mind pedig saját kollégáinkkal beszélni az adott projektről.
A minőség biztosítása (minőségbiztosítás) érdekében munkáinkat elejétől a végéig tudatosan megtervezzük és figyelemmel kísérjük. Gondosan ügyelünk minőségi tanúsítvánnyal ellátott eszközök használatára (TÜV).
Cégünknek félévente felülvizsgált felelősségbiztosítása van az AIG biztosító-társaságnál. Minden egyes kollégánk (állandó, alkalmi) külön-külön személyenként is biztosítva van.

3D Látványterv készítés

Egyedi tér dekoráció


Ismerje meg Csapatunk


Czakó Zsolt
Ügyvezető


Erben Krisztián
Manager


Szabó Attila
Manager


Oláh András
Logisztika


Molnár Levente
Projekt vezető


Oláh Tamás
Projekt vezető


Papp Attila
Projekt vezető


Maksa Zoltán Zsolt
Tervező grafikus


Szlanárs Ádám
Web fejlesztő


Dobos krisztina
Pénzügy


Ruttkay Ágnes
Pénzügy


Dobi
Biztonsági szakértő


Rólunk

Munkáink nagyon összetettek. Sok szakma gondos munkájának eredménye, amelyekkel büszkélkedhetünk.A különböző szakterületeken szerzett tapasztalatok és ismeretek nagy hasznunkra vannak jövőbeni munkáink megtervezésekor. Munkáinkban fontos szerepet játszik az újrahasznosíthatóság, többszöri felhasználhatóság.


Olvass még

Prezi